Raiski yrityksenä

Raiski

Tiesitkö, että Raiski -vaatemerkki on perustettu jo vuonna 1977 alppihiihtäjä-legendan Raimo Zweybergin toimesta? Hänen missionsa oli tehdä lasketteluvaatteita hiihtäjältä hiihtäjille. Halti Oy osti Raiski-vaatemerkin vuonna 1983. Tänä päivänä Raiski on keskittynyt tekemään monikäyttöisiä ulkoiluvaatteita kaiken kokoisille naisille, Sipoon kauniissa maisemissa suunniteltuina.

Raiski mallisto

Raiskin tuotteet suunnitellaan Suomessa 3D-ohjelmaa hyödyntäen, jonka avulla vähennämme tekstiilijätettä ja materiaalien hukkakäyttöä. Suunnittelumme lähtökohtana on tarjota naisille monikäyttöisiä vaatteita, jotka kestävät kelien vaihtelut. Materiaalit olemme valinneet huolella panostaen mukavuuteen ja laatuun. Käytämme ulkoilutuotteissamme vedenkestävää DrymaxX® -kalvoa, joka on vastuullisesti fluorihiilivetyvapaa. Istuvuus, säänkestävyys sekä tietysti hyvännäköisyys – näihin panostamme tuotteita suunnitellessa.

Raiski R+ mallisto 

Raiskin R+ vaatteet on suunniteltu ottaen huomioon erikokoiset vartalot ja naiselliset muodot. Leikkauksilla on pyritty tuomaan esille vartalon hyviä ominaisuuksia ja mitoitus on suunniteltu muodokkaalle naiselle sopivaksi. Teemme hyvin istuvia, toimivia ja kauniita vaatteita myös kurvikkaille naisille.

Meidän vahvuutemme ovat toimivat, täydellisesti istuvat ja tyylikkäät vaatteet ulkoiluun.

Kuvapankki

Lehdistölle, Halti & Raiski jälleenmyyjille, jakelijoille sekä yhteistyökumppaneille tarkoitetun datapankin löydät täältä.

TILAA RAISKIN-UUTISKIRJE, SAAT -10% ETUKOODIN