Raiski yrityksenä

GET INSPIRED WITH RAISKI

Inspiroidutko liikkumisesta? Nautitko ulkoilusta? Rakastatko sitä, että vaatteesi tuntuvat hyvältä ja myös näyttävät upeilta päälläsi? Jos vastasit kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan! Raiski on aktiivisille naisille, jotka arvostavat vaatteissaan laatua, mukavuutta ja kestävyyttä.

Me olemme taitavia tekemään täydellisesti istuvia vaatteita ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Meille on tärkeää, että koet olosi hyväksi – mikä ikinä päiväsi aktiviteetti onkaan. Raiski on raikas, rohkea ja värikäs, ja aina laadukas.

SUOMALAISTA SUUNNITTELUA

Raiski perustettiin vuonna 1977 alppihiihtäjälegendan Raimo Zweygbergin toimesta – silloin erikoistuimme luonnollisesti lasketteluvaatteisiin. Vuodesta 1983 lähtien Raiski on kuulunut kotimaisen ulkoilubränditalon Halti Oy:n riveihin, ja kaikki suunnittelu sekä tuotekehitys tapahtuvat Suomessa. Jo vuosia olemme keskittyneet naisten ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteisiin. Meille kaikkein tärkeintä on se, että tuotteidemme avulla voimme inspiroida kaikkia naisia aktiiviseen elämään. 

RAISKI MALLISTO

Mallistoissamme on laaja kokovalikoima kaiken kokoisille naisille mutta meillä on myös erityistä osaamista plus-koon tuotteissa. R+ -nimeä kantavat tuotteemme istuvat täydellisesti. Vaatteemme ovat sporttisia, raikkaita ja kauniita. Niiden toiminnalliset yksityiskohdat mahdollistavat liikkumisen niin että mukavasta olosta ei tarvitse tinkiä. Useissa ulkoilutuotteissamme käytämme DrymaxX® kalvoa, joka suojaa sateelta, tuulelta ja hengittää.

Monipuolisilla Raiski tuotteilla pääset näyttämään sporttista elämäntyyliäsi, menitpä sitten urheilemaan, liikkumaan tai kaupungille. Olemme suunnitelleet mallistomme niin, että sinun on helppo yhdistellä tuotteita keskenään. Myös mallistojen värit on valittu niin että löydät aina yhteensopivat väriyhdistelmät.

VASTUULLISUUS

Vastuun kantaminen luonnosta ja ihmisistä on meille ensiarvoisen tärkeää ja se onkin strategiamme perusta. Työtä on vielä paljon, mutta tuomme jatkuvasti mallistoomme lisää tuotteita, joissa materiaalivalinnat ja valmistusteknologiat ovat luontoa säästäviä. Lisäämme kierrätetyn materiaalin käyttöä tuotteissamme. DrymaxX® -tuotteemme ovat tehty bluesign® -sertifioiduista materiaaleista ja tuotteemme, joissa on vettähylkivyyskäsittely, ovat täysin PFC-vapaita.

- GET ACTIVE WITH RAISKI!


KUVAPANKKI

Medialle, Halti & Raiski jälleenmyyjille, jakelijoille sekä yhteistyökumppaneille tarkoitetun datapankin löydät täältä.

Tilaa Raiskin uutiskirje, saat -10% etukoodin.