Raiski yrityksenä

Raiski

Raiski on vuonna 1977 perustettu, suomalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut vaatettamaan erikokoiset ja -malliset naisvartalot. Raiski haluaa antaa jokaiselle naiselle koosta ja ulkonäöstä riippumatta, mahdollisuuden päästä liikkumaan, nauttimaan elämästä ja samalla näyttää hyvältä. 
Raiski R+ mitoitetut tuotteet on suunniteltu ottaen huomioon erikokoiset vartalot ja naiselliset muodot. Leikkauksilla on pyritty tuomaan esille vartalon hyviä ominaisuuksia ja mitoitus on suunniteltu muodokkaalle naiselle sopivaksi. Teemme siis hyvin istuvia, toimivia ja kauniita vaatteita kurvikkaille naisille - For Girls With Curves!

Kauneus ei katso kokoa

Me olemme kaikenkokoisia ja -ikäisiä. 

Meille on tärkeää, että tuotteemme toimivat ja näyttävät hyviltä. 

Me emme ota elämää liian vakavasti vaan nautimme siitä täysin siemauksin. 

Me olemme ylpeitä muodoistamme. 

Me olemme rohkeita emmekä pelkää käyttää värejä tai kuoseja, klassisten ja ajattomien perusvärien lisäksi. 

Raiskin mallisto

Malliston takana on neljä rempseää suomalaista naista- olemme kaikki neljä erikokoisia, edustamme kukin eri vartalotyyppejä ja olemme eri ikäisiä. Intohimomme on tehdä toiminnallisia, hyvännäköisiä sekä käyttömukavia vaatteita niin aktiiviseen kuin rentoonkin vapaa-aikaan- kaikenkokoisille naisille!

Me täällä Raiskilla kehitämme jatkuvasti tuotteitamme, jotta jokaiselle naiselle löytyisi meiltä jotakin. Toivottavasti löydät mallistostamme sopivia tuotteita itsellesi ttai lahjaksi. 

Tervetuloa mukaan Raiskin maailmaan! Kuvapankki

Lehdistölle, Halti & Raiski jälleenmyyjille, jakelijoille sekä partnereille tarkoitetun datapankin löydät täältä.

Liity Raiski postituslistalle