Materiaaliin liittyvät kysymykset

X-Stretch

X-stretch on erittäin joustava ja käyttömukava materiaali, joka soveltuu käytettäväksi sekä aktiivisessa liikunnassa että vapaa-ajassa. Materiaali hylkii hyvin tuulta ja kosteutta, hengittäen samalla erinomaisesti. Materiaalille ominaista on hyvä kosteudensiirtokyky ja materiaali kuivuu nopeasti. X-stretch on täysin kalvoton materiaali, jossa pintakangas on tiukkaan kudottua, ja sisäpuoli voi vaihdella harjatusta sileään, halutun käyttötarkoituksen mukaan.

DrymaxX®

Valitessasi sopivaa vaatetta ulkona liikkumiseen, sinun tulee miettiä ensin vastausta kahteen kysymykseen

Millaiseen säähän tarvitsen tuotteen?

Mihin käyttöön tarvitsen tuotteen?

Kun sataa ja tuiskuaa, tuotteen tulee pitää vettä. Mitä kovemmalla sykkeellä mennään sitä tärkeämmäksi myös hengittävyyden merkitys kasvaa. Olemme jakaneet DrymaxX® tuotteemme neljään eri käyttöluokitukseen, helpottamaan valintaasi juuri oikeanlaisen tuotteen löytämiseksi.

DrymaxX® All Weather
Aktiiviseen käyttöön, kelissä kuin kelissä, suosittelemme DrymaxX® All Weather -sarjan tuotteita. Ne soveltuvat aktiiviseen käyttöön sateella ja kovemmallakin sykkeellä. Oiva valinta kaikkiin outdoor- ja talvilajeihin. Materiaalin erittäin hyvät vedenpitävyysarvot (vähintään 10 000mm) sekä hengittävyysarvot (vähintään 10 000g/m²/24h) pitävät sinut kuivana sisältä ja ulkoa. Tuotteen saumat on teipattu vedenpitäviksi.

DrymaxX® Classic
Kun tarvitset tuotteen jokapäiväiseen, kevyen ja maltilliseen liikkumiseen kevyemmissä sääolosuhteissa, ovat Classic-sarjan tuotteet juurikin oikea valinta. Classic-sarjan tuotteet ovat suosittuja marjastus- ja sienestyskäytössä sekä joka päiväisessä katu- ja ulkoilukäytössä. Vedenpitävyysarvot ovat vähintään 5000mm ja hengittävyysarvot vähintään 5 000g/m²/24h ja tuotteen saumat on teipattu vedenpitävyyden varmistamiseksi.

DrymaxX® Lite
DrymaxX® Lite -sarjan tuotteet soveltuvat rentoon vapaa-aikaan ja jokapäiväiseen katukäyttöön. Ne ovat tuotteita. joissa materiaalina on tuttu veden- ja tuulenpitävä, hengittävä DrymaxX®-materiaali ja tuotteessa on joko osittain tai kokonaan teippaamattomat saumarakenteet. Lite-sarjan tuote ei ole täysin vedenpitävä, koska jotta tuote olisi täysin vedenpitävä pitäisi kaikki saumat olla myös teipattuna. Lite-sarjan tuotteet suojaavatkin sinut mukavasti tuulelta ja tihkusateelta, myös rännältä.

Active Dry

Active Dry on tehokkaasti kosteutta iholta siirtävä materiaali, joka säilyttää miellyttävän kuivan tuntunsa kovassakin käytössä. Materiaali ei sido itseensä kosteutta, joten se kuivuu nopeasti. Active Dry -tekniikalla valmistettuja materiaaleja käytetään teknisissä paidoissa ja housuissa, vuorikankaissa sekä alus- ja väliasuissa.

Stormwall®

Stormwall® on Softshell-materiaali, jossa on tuulenpitävä ja vettä erittäin hyvin hylkivä tai jopa vedenpitävä kalvo yhdistetty tiiviiseen kosteutta hylkivään pintakankaaseen. Sisäpinta voi vaihdella harjatusta, jopa fleecemäisestä pinnasta sileään. Tuloksena on hengittävä, pehmeä ja joustava materiaali, josta valmistetut tuotteet soveltuvat aktiiviseen käyttöön. Stormwall® -kalvo on vaatteiden lisäksi laajalti käytössä myös käsineissä ja talvimalliston pipoissa.

Tilaa Raiskin uutiskirje, saat -10% etukoodin.