SYYS- & TALVIMALLISTO 2021-2022

SYYS- & TALVIMALLISTO 2021-2022

Raiskin syys- & talvimallisto 2021-2022

Meitä inspiroi, kun saamme inspiroida. Haluamme Raiski-tuotteiden kautta inspiroida naisia liikkumaan monipuolisesti ja elämään aktiivisesti. Uuden syys- & talvimalliston 2021-2022 kautta haluamme tuoda energiaa ja iloa naisille, heidän itsensä valitsemaan lajiin. Houkutteleva ja toimiva tuote voi saada nousemaan sohvalta ja lähtemään ulos tai jumpalle.

Tuotteiden monikäyttöisyyden ja toiminnallisuuden rinnalla suunnittelun lähtökohtana on ollut myös herkullinen ulkonäkö. Vartalon ongelmakohtien – niitähän meillä naisilla olevinaan on – piilottelun sijaan olemme halunneet positiivisesti korostaa parhaita puolia esimerkiksi leikkaussaumoin ja värityksin. Mitoituksiin, rakenteisiin ja yksityiskohtiin on kiinnitetty paljon huomiota, jotta käyttömukavuus on taattu hyvin erikokoisille ja -muotoisille naisille.

INSPIROIDU VÄREISTÄ

Väripaletti on kompakti ja malliston kaikki värit toimivat hienosti yhdessä, joten itselle mieluisten väri- ja tuoteyhdistelmien löytäminen on helppoa. Talvituotteiden värikartta jatkaa syystuotteiden linjaa, joten vaatekaappiin löytyy mukavasti täydennystä säiden viiletessä. Raikkaan sporttisen värikartan inspiraatio on pohjoisen huikeista sääilmiöistä; purevista pakkaspäivistä, kun taivas hohtaa purppuraa ja punaista, syvän sinisistä tummuvista illoista ja siniharmaasta upeasta aamu-usvasta sekä tietysti valkoisesta hangesta.

Mallistossa onkin käytetty aina tyylikkään mustan rinnalla myös paljon lämmintä tummansinistä, joka yhdistyy näyttävästi sesongin trendiväriin kirkkaaseen violettiin. Tummansinisen kaverina toimii myös Raiskille ominainen sporttisen pirteä, makean punainen. Hillitympää naisellisuutta erityisesti talven tuotteisiin tarjoaa puuterinen vaalea siniharmaa.

Kuten värit, myös tuotteet ovat näppärästi yhteensopivia; DrymaxX®-takkien alle löytyy lämmikkeeksi niin kevyt vanullinen takki ja liivi (Riinna, Sivi) kuin välikerrostakki (Riia). Vanullisia takkeja on tarjolla useampia, joten niiden joukosta löytyy varmasti niin silmää kuin käyttötarkoitustakin palveleva malli, tuotekehityksen ehdottomat suosikit eli koko malliston helmet ovat tikatut takit Hilje ja Juulia.

Erityisesti monipuoliseen aktiiviulkoiluun sopiva X-stretch -sarja, jossa on anorakki, takki ja housut (Aili, Annu, Maile) on ajankohtainen uutuus syys-talvimallistossa. Siihen lisäksi tyylikäs, heijastava kierrätetystä polyesteristä neulottu Valmu-pipo, niin pimeimmilläkin ulkoilusäillä turvallisuus on huomioitu. Toki kaikissa ulkoilutuotteissa on heijastavia elementtejä, joiden hopeinen väri antaa viimeisen silauksen tuotteille.

INSPIROIDU VASTUULLISUUDESTA 

Mallistossa on otettu jälleen askel kohti kestävämpää tulevaisuutta, kun kierrätettyjen materiaalien käyttö on lisääntynyt entisestään. Tuotteissa on niin laadullisesti kuin ulkonäöllisestikin ajateltu niiden elinkaarta, jotta ne palvelevat ja inspiroivat liikkumaan vuosien ajan.

Lähes jokaisessa DrymaxX®-tuotteessa on käytetty kierrätettyä materiaalia sekä bluesign® sertifioituja kankaita. Kaikki vedenpitävät tuotteemme ovat 100% PFC vapaita.

Mallisto on jaettu kategorioihin käyttötarkoituksien mukaan: Autumn Active, Winter Active, City Functional ja Gym.

AUTUMN ACTIVE 

Mallisto tarjoaa säänkestävät kuorivaatteet sekä lämmittävät toppavaatteet syksyn aktiiviselle ulkoilijalle.

WINTER ACTIVE 

Mallisto, joka on suunniteltu erityisesti aktiiviliikkujille talven aktiviteetteihin ja ulkotreeniin.

CITY FUNCTIONAL 

Mallisto sporttiseen ja aktiiviseen elämäntyyliin! Malliston tuotteet tarjoaa tyylikkäät ja suojaavat vaatteet syksyn ja talven kylmempiä kelejä vastaan.

GYM 

Suunniteltu rohkeille, trenditietoisille naisille, jotka arvostavat teknisiä ominaisuuksia ja monipuolisuutta.

 

Loput malliston tuotteet tulevat saataville lähiviikkoina. Tilaa Raiski-uutiskirje saadaksesi tietoa uutuuksista!

 


Tilaa Raiskin uutiskirje, saat -10% etukoodin.