SPRING & SUMMER 2022

SPRING & SUMMER 2022

Kompakti Spring & Summer 2022 capsule-mallistomme tuo hymyn huulille ja houkuttelee liikkumaan. Rentoja, naisellisen sporttisia ja tyylikkäitä vaatteita on helppo yhdistellä keskenään. Toiminnallisuus ja käytännöllisyys yhdistettynä naisten vartaloille suunniteltuun mitoitukseen ja yksityiskohtiin korostavat liikkumisen iloa.

Kesän pehmeän lämmin väripaletti kostuu yhteen sointuvista punaisen ja beigen sävyistä, klassista mustaa unohtamatta. Raiski Spring & Summer 2022 -malliston värit ovat kuin hiekkaranta: beiget hiekan sävyt ovat ajattomia sekä myös tänä kesänä erittäin trendikkäitä, korallinpunainen lämmittää kuin auringonsäteet ja tummuu illaksi syvän viininpunaiseksi, puuterinen vaaleanpunainen on suloinen kuin aamurusko.

Malliston tuotteet tarjoavat suojaa säältä – oli se sitten sadetta, tuulta tai auringon paistetta – keväästä pitkälle syksyyn. Vaatteet sopivat niin arkikäyttöön, rentoon vapaa-aikaan, reissaamiseen kuin aktiiviseen ulkoiluun kuten lenkkeilyyn metsäpoluilla tai kaupungin kaduilla. 


Tilaa Raiskin uutiskirje, saat -10% etukoodin.