LOPPUUNMYYNTI | Kaikki tuotteet alkaen -70 % | Ilmainen toimitus

0

Ostoskorisi on tyhjä

Miten valitsen oikeanlaisen takin?

Raiski näin valitsen oikeanlaisen talvitakin

Etsitkö takkia talvisiin olosuhteisiin vai jo leudoimmille välikausille? Raiskin takkivalikoimassa on useita eri vaihtoehtoja käyttötarkoituksen mukaan ja ne ovat suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Meidän takit eivät jää kaappiin koristeeksi, sillä ne tehty ajatellen Sinua, joka tarvitset hyvän ja malliltaan sekä väritykseltään aikaa kestävän takin.

Käyttötarkoitus

Takin valinnassa ensimmäinen tärkeä asia on miettiä, mihin käyttötarkoitukseen takki tulee. Tarvitsetko takkia talviseen keliin vai kevyemmän takin leudolle säälle? Käytätkö takkia arkena, työmatkoilla ja vapaa-ajalla? Raiskin malliston takit on suunniteltu käytettäväksi moneen eri käyttötarkoitukseen, joten valintaan vaikuttaa se missä kelissä takkia aiot käyttää.

Veden- ja tuulenpitävyys

Jos tarvitset takkia, joka suojaa sateelta ja tuulelta, tarkista, että takin tuotetiedoissa mainitaan sen tuulen- ja vedenpitävyydestä. Arkikäytössä riittää, että takin päällimateriaali pitää vettä, eikä siinä tarvitse olla teipattuja saumoja. Jos aiot liikkua kaatosateella, silloin suosittelemme takkia, joka on täysin vedenpitävä myös saumojen ja taskuja kohdilta.

Jos haet takkia esimerkiksi kävelyyn, päiväretkille tai sauvakävelylenkeille, valitse takki, jossa on tuulenpitävyyttä. Tällöin riittää, että takki hylkii vettä, sillä täysin vedenpitävä takki ei hengitä yhtä hyvin kuin vettähylkivä takki.

Me käytämme Raiskin takeissa Haltin vaatteista tuttua DrymaxX® -kalvoa, johon voit tutustua lisää tästä linkistä: Halti DrymaxX® - DrymaxX®

Lämmittävyys

Talvitakissa on hyvä olla toppausta, joka sitoo lämpöä. Raiskin talvitakeissa käytetään eristeenä vanua, joka on lisätty takin vuorikerrokseen. Tarkista tuotteen tuotetiedoista, että siinä on maininta vanusta.  

Mitoitus

Raiski-mallistossamme on plusmitoituksen takkeja, jotka tunnistat R+ merkinnästä sekä c- eli normaalimitoituksen takkeja. R+ malliston takit ovat suunniteltu ottaen huomioon erikokoiset vartalot ja vartalonmuodot. Kun valitset takillesi oikeaa kokoa, tutustu mittataulukkoomme.

R+ tuotteiden kohdalta löydät yleisen kokotaulukon, joka on suuntaa-antava vartalon mittataulukko. Tarkemmat tuotekohtaiset mitat löydät aina kunkin R+ -tuotteen kohdalta koko-osioissa olevista linkeistä. Klikkaa linkistä, niin löydät kokotaulukon, jossa on annettu tuotteen leveys- ja pituusmitat.

Huomioi, että vanullisen ja vuorillisen tuotteen mitat voivat olla eri kuin vuorittoman tuotteen. Myös paitojen mitat eroavat käyttötarkoituksen ja materiaalin mukaan.

Verkkokaupasta ostetuissa tuotteissa on aina palautusoikeus, joten jos olet mittauksesta huolimatta epävarma koostasi voit aina tilata kaksi tuotetta. Huomiothan kuitenkin, että vaikka palautus on asiakkaalle maksuton, se kuormittaa ympäristöä.

Kun valitset itsellesi oikeanlaisen takin, se kestää käytössä pitkään. Toivotamme Sinulle ihania ulkoiluhetkiä!

Tilaa Raiskin uutiskirje, saat -10% etukoodin.